/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL NOSTRE "PRESI" ENS HA DEIXAT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

12 de juliol 2009

EL NOSTRE "PRESI" ENS HA DEIXAT

Avui és un dels dies més tristos per a la gran família de la U.E.Lloret en general i per a mi en particular, ja que el nostre President Antoni Coll ens ha deixat. Després d'una malaltia de gairebé un any, ahir va morir.

Podria escriure moltes coses sobre la gran persona que ja no està amb nosaltres, però sincerament em falten qualificatius per definir-ho, i per descomptat tots bons. Mai podrem oblidar-lo, ja que la seva simple presència produïa un efecte de professionalitat i bon fer en qualsevol projecte que iniciava.

Vaig tenir la sort de conèixer-ho i poder treballar colze a colze amb el seu gran projecte de la U.E.Lloret, per la qual cosa em sento afortunat d'haver compartit amb ell moltes de les seves inquietuds, i us puc assegurar que el que ha fet per aquest club, difícilment ho repetirà una altra persona.

A la seva família l'únic que ens queda ara és donar-li ànims perquè puguin superar una pèrdua tan gran i presentar-los les nostres més sinceres condolences.

El funeral se celebrarà demà 13/07 a les 20'30 hrs. A l'església de Lloret.