/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET ACABÀ LA LLIGA AMB UN EMPAT A SANT JORDI

I made this widget at MyFlashFetish.com.

07 de juny 2009

EL LLORET ACABÀ LA LLIGA AMB UN EMPAT A SANT JORDI

M.ANGEL COLL; Amb els deures fets de la permanència assegurada, el Lloret va disputar el seu darrer partit d'aquesta temporada davant el Sant Jordi. Tot i que cap dels dos equips es jugava res, el partit va ser entretengut amb ocasions clares de gol per part dels dos conjunts. Tot i que el partit finalitzà amb empat a dos gols, tant el Sant Jordi com el Lloret feren mèrits per emportar-se els tres punts.

A la primera part, el Lloret s'avançà al marcador amb un golàs de vaselina d'en Vicenç Canyelles. Ja a les acaballes del primer temps, l'àrbitre ens pità un penal en contra per unes dubtoses mans, i que fou aprofitat pel Sant Jordi per fer l'empat a un. La segona part, començà amb ocasions clares de gol per part dels dos quips, però fou el Sant Jordi qui s'avançà al marcador. L'alegria del conjunt local durà poc, ja que poc desprès arribà l'empat del Lloret, amb un gran gol d'en Miquel Coll, qui remetà perfectament amb el cap una treta de còrner.

Amb aquest empat es posa punt i final a una temporada marcada per la irregularitat de l'equip, que ha estat capaç de lo millor i de lo pitjor, però que al cap i la fi ha aconseguit que el Lloret segueixí un any més a 2ªRegional.