/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: FINAL DE LLIGA NO APTE PER A CARDIACS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

11 de juny 2009

FINAL DE LLIGA NO APTE PER A CARDIACS

Aquest pròxim diumenge finalitza la lliga amb moltes coses per decidir, tant a la zona noble de la classificació, com a la part baixa.

Adjuntem els partits d'aquesta darrera jornada on es pot observar que tots els partits que es disputen el diumenge a les 17'00 hores, seran els quals hi ha alguna cosa en joc.

A la part alta destaquem un F.Base Santany - Arenal, on està en joc el campionat i naturalment l'ascens directe a la Primera Regional. I a la zona baixa un tremend i fatídic Serverense B - Són Roca, en el qual la sort ha volgut que es juguin el descens a l'última jornada.

La U.E.Lloret ja ha fet els deures i va acabar la setmana passada ja que l'últim partit contra l'Esp.Sa Vileta s'ha suspès per expulsió de la competició d'aquest últim.

Sort a tots i fins a la pròxima temporada.