/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET SEGUIRÀ UN ANY MÉS A LA 2ª REGIONAL

I made this widget at MyFlashFetish.com.

31 de maig 2009

EL LLORET SEGUIRÀ UN ANY MÉS A LA 2ª REGIONAL

M.ANGEL COLL; Desprès d'una temporada amb més patiment de l'esperat, a la fi, el Lloret ha aconseguit assegurar matemàticament la seva permanència a 2ª Regional. Això ha estat possible, gràcies a la victòria del Lloret davant el Vilafranca, equip que des de fa moltes jornades es troba descendit.

El partit ha estat marcat per la gran quantitat de gols, fins a 11 gols s'han vist!!, fet que demostra que els dos equips s'han dedicat més atacar que defensar. Dins aquesta bogeria de gols, el Lloret ha sortit beneficiat imposant-se al marcador amb un clar 7 a 4.

La primera meitat finalitzà amb un 3 a 1 a favor dels Lloritans. La segona part va estar marcada per les anades i vingudes constants dels dos equips que cercaren porteria descaradament. Els autors dels gols del Lloret foren (Miranda 4, Tito 1, Mario 1 i Coll 1).