/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET VA MERÈIXER MILLOR SORT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

03 de maig 2009

EL LLORET VA MERÈIXER MILLOR SORT

M.ANGEL COLL; El tòpic de que el futbol avegades és injust, ahir es va cumplir en contra dels interessos del Lloret. L'equip tot i fer un bon partit, va caure derrotat per un 3 a 5 que en cap cas reflexe el que va ser l'encontre. Durant la primera part, el Lloret va controlar el joc i es va avançar al marcador amb dos gols d'en Vicenç i en Pep. Amb un dos a zero i amb un Sp. Ciutat de Palma, que pràcticament no havia creat gens de perill, es va arribar al final del primer temps. Semblava que seria un partit fàcil pel Lloret, però a la segona part tot canvià i la sort ens va girar l'esquena.

Per començar, als cinc minuts de la reanudació, el Ciutat de Palma va aconseguir empatar el partit, fruit de la relaxació amb que sortiren els nostres jugadors. A més a més, dues mans d'en Tito suposaren dues grogues, que feren que el Lloret es quedàs amb un jugador menys al partit. Tot i aquests contratemps, el Lloret va aconseguir refer-se i gaudí de diverses ocasions de perill, una de les quals acabà amb un golàs d'en Mario Acedo. L'alegria durà poc, ja que el Ciutat de Palma tornà empatar de seguida. Aquest gol va afectar al Lloret que poc temps desprès tornà encaixar el 3 a 4 que semblava que seria definitiu. No obstant, el Lloret va seguir lluitant i va tenir l'oportunitat d'empatar l'encontre, però va desaprofitar un llançament de penal que va ser aturat pel porter visitant. Finalment, arribà la sentencia del Ciutat de Palma que al contraactac aprofità per fer el 3 a 5 definitiu.