/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: 90.000 € PER ALS CAMPS DE BUNYOLA I LLORET

I made this widget at MyFlashFetish.com.

08 de maig 2009

90.000 € PER ALS CAMPS DE BUNYOLA I LLORET

El president de la FFIB va fer entrega dels 90.000 € de subvenció per a cada un dels clubs de futbol de Bunyola i Lloret. Tots dos han posat gespa sintètica i remodelat les infraestructures.

A la fotografia, es veu el moment que el president de la Societat Esportiva Bunyola, Pere Estaràs, i el batle de Bunyola, Jaume Isern, es feliciten per haver rebut l'aportació de mans del president de la FFIB, Miquel Bestard.

Tant el club de Bunyola com el de Lloret havien demanat l'ajuda de la Federació per escometre les obres de reforma dels respectius camps de futbol. Una vegada executades les obres, la FFIB ha rebut de la Federació Espanyola les quantitats compromeses -90.000 € per a cada club- i les ha entregades als municipis i als clubs.

Aquest doblers provenen de l'1 % de la recaptació de les Quinieles i que s'encarrega de repartir la Federació Espanyola de Futbol.


Font de la notícia: FFIB