/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: UN EMPAT QUE SAP A POC

I made this widget at MyFlashFetish.com.

20 d’abril 2009

UN EMPAT QUE SAP A POC

M.ANGEL COLL; El d'ahir fou un partit boig, sense gaire control amb el joc i amb moltes errades defensives que possibilitaren veure fins a vuit gols. Lloret i Son Roca sortiren al camp aconseguir descaradament els tres punts, ja que tots dos equips estan immersos amb la lluita per allunyar-se de les places de descens. Una victòria del Lloret hagués suposat pràcticament assegurar-se un final de lliga tranquil, no obstant, l'empat aconseguit tot i ser positiu, fa que no es pugui baixar la guardia durant els propers partits.

Pel que fa al partit, el Son Roca tot i avançar-se al marcador, va anar durant gran part de l'encontre per darrera del marcador, així la primera part, finalitzà amb el resultat de 3 a 2 favorable al conjunt llorità. La segona part, el Son Roca aconseguí empatar el partit, però l'alegria els durà poc ja que minuts desprès en Mario Acedo aconseguia un golàs de falta que permetia al Lloret tornar-se avançar al marcador. Finalment, a les acaballes del partit l'equip visitant tornà aprofitar una jugada desafortunada del Lloret per establir el 4 a 4 definitiu.