/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: EL LLORET GUANYA EL DERBI AMB EL MARIA

I made this widget at MyFlashFetish.com.

26 d’abril 2009

EL LLORET GUANYA EL DERBI AMB EL MARIA

M.ANGEL COLL; Un Lloret vs Maria de la Salut, sempre és un derbi i per tant un partit especial, que a ningú li agrada perdre. El Lloret començà dominant l'encontre i disposà d'algunes ocasions clares per avançar-se al marcador. No obstant, a mesura que avançava la primera part, el Lloret baixà el ritme, i el Maria començà a crear perill a la porteria que defensava en Patxi. El Lloret no es mostrava còmode sobre el camp i l'equip es mostrava imprecís amb el seu joc, fet que va possibilitar que a les acaballes del primer temps, el Maria marcàs l'1-0 al transformar un llançament de falta.

Quan semblava que el gol podria afectar anímicament a l'equip durant la segona meitat, el Lloret va sortir decidit a capgirar el marcador. I tot i que cap dels dos equips era capaç de dominar el joc, el Lloret era qui creava més perill al contraatac. Ara bé, l'empat arribà amb una treta de còrner on la pilota quedà dividida dins l'àrea petita que fou aprofitada per en Pep Estrany per batre al porter del Maria. Amb l'empat, el Lloret es va venir adalt i va anar per totes per fer-se amb el partit, fet que va tenir recompensa amb un contraatac que va culminar n'Alberto Miranda fent l'1 a 2. Minuts desprès, en Mario Acedo sentencià l'encontre amb un golàs de falta directe. Amb aquesta victòria, l'equip certifica definitivament la seva presència un any més a Segona Regional.