/* INICIO CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* FIN CODIGO PARA IPHONE ----------------------------------------------- */ /* INICIO NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* FIN NOTICIAS DEPORTE BALEAR ----------------------------------------------- */ /* INICIO SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ /* FIN SCRIPT ESTADISTICAS GOOGLE ----------------------------------------------- */ U.E.LLORET: ABONATS A L'EMPAT

I made this widget at MyFlashFetish.com.

16 d’abril 2009

ABONATS A L'EMPAT

M.ANGELL COLL; Tercer empat consecutiu i quatre semanes seguides sense perdre, aquest és el balanç d’una UE. Lloret, que segueix sumant puntet a puntet per assegurar un any més la permanència a la 2ªRegional.

El partit davant el Llucmajor, era de vital importància per evitar complicar-se la vida durant aquet final de temporada, fet que va permetre veure un partit molt seriós del Lloret. Durant la primera meitat, els dos equips disposaren de clares ocasions de gols, però l’únic que fou capaç de marcar va ser el Lloret, amb un golàs d’en Alberto Miranda, qui culminà amb una baselina un bon contratac. La tònica de la segona part va ser similar a la de la primera, amb un partit igualat i caracteritzat per les anades i vingudes constants dels dos equips. Les bones actuacions dels dos porters, evitaren veure més gols a nel partit. No obstant, ben entrada la segona part, el Llucmajor va aconseguir l’empat al aprofitar el llançament d’una falta llunyana, que a priori no duia perill, però que acabà entrant a la porteria. Tot i aquesta errada, vull remarcar que el nostre porter, va realitzà un partidàs i es va mostrar molt encertat evitant clares ocasions de gol del Llucmajor.